Om företaget

Om företaget

Andreas Fönsterputs är ett nystartat företag men med medarbetare som har lång och bred erfarenhet och många år i branschen. Vårt mål med företaget är att erbjuda våra kunder ett professionellt arbete med utmärkt service och kvalitet inom fönsterputs, fasadtvätt och städning.

Vi erbjuder professionell fönsterputsning åt företag och privatpersoner. Hos oss kan du få avtal efter dina behov, det går även bra att boka fönsterputs för enstaka tillfällen. Vi erbjuder även andra tjänster exempelvis fasadtvätt, rensning av stuprännor, fastighetsservice och olika typer av städtjänser inklusive flyttstädning genom utvalda samarbetspartners.

Vår affärsidé är att kunna tillhandahålla en förstklassig service för våra kunder med hög kvalitet på utfört arbete. Detta innebär att vi alltid ser till att våra kunder blir nöjda. Arbetet lämnar vi självklart garanti på.

Vårt främsta mål är mycket nöjda kunder och alla kunder är lika viktiga för oss. Vi smutsar inte ner när vi jobbar inomhus och torkar alltid upp efter oss.

 

Du är varmt välkommen att kontakta oss för att prata om dina specifika önskemål för städ, rengöring samt fönsterputs. Vi kommer att göra vårt yttersta för att tillgodose dessa!

Hand cleaning window.

Privatpersoner betalar endast 50 % av arbetskostnaden om ni använder er av RUT-avdrag.

Vi innehar Ansvarsförsäkring och Olycksfallsförsäkring via Trygg Hansa.

af_logo

Kontaktuppgifter
Mobiltelefon: 0709 – 80 19 85
E-post: info@andreasfonsterputs.se

Adress
Andreas Fönsterputs
Petared 82
Bollebygd 517 92

Kontaktuppgifter
Mobiltelefon: 0709 – 80 19 85
E-post: info@andreasfonsterputs.se

Adress
Andreas Fönsterputs
Petared 82
Bollebygd 517 92