Våra tjänster

Fönsterputs

Vi erbjuder professionell fönsterputsning åt både företag och privatpersoner i Borås och Göteborg. Även alla orter mellan Göteborg & Borås.

Läs mer om fönsterputsning

Hos oss kan du få avtal efter dina behov. Det går även bra att boka fönsterputs för enstaka tillfällen och begära offert för att få pris på fönsterputsning. Beroende på fönsterputsuppdragets omfattning kan ni räkna mellan 100-500 kronor för vanliga fönster på ett mindre hus. Är det tre-glas, isolerfönster och höghöjdsarbeten på svåråtkomliga ställen tillkommer inget speciellt risktillägg, men om skylift behövs så är det bra om ni meddelar det i förväg. Det påverkar så klart priset om vi ska använda lift vid arbetet. Ni är varmt välkomna att kontakta oss för att prata om just era fönsterputsbehov. Vi tillgodoser flexibelt just era önskemål, såväl privatkund som företag intresserad av serviceavtal.

Flyttstäd

Hemstäd

Andreas Fönsterputs har ett samarbete med lokala städföretag som hjälper er med Hemstädning. Vi hjälper er att komma i kontakt med en firma som tillgodoser era behov på bästa sätt.

Här städar vi

Flyttstäd Andreas Fönsterputs tar tag i hela flyttstädningen och ser till att den blir utförd på ett korrekt sätt, efter godkänt arbete faktureras kunden för arbetet.

 Läs mer om Flyttstäd

Hos oss kan du få avtal efter dina behov. Det går även bra att boka fönsterputs för enstaka tillfällen och begära offert för att få pris på fönsterputsning. Beroende på fönsterputsprojektets magnitud kan ni räkna mellan 100-500 kronor för vanliga fönster på ett mindre hus. Är det tre-glas, isolerfönster och höghöjdsarbeten på svåråtkomliga ställen tillkommer inget speciellt risktillägg, men om skylift behövs så är det bra om ni meddelar det i förväg. Det påverkar så klart priset om vi ska använda lift vid arbetet. Ni är varmt välkomna att kontakta oss för att prata om just era fönsterputsbehov, vi kommer att göra vårt yttersta för att tillgodose just era önskemål som företag intresserad av serviceavtal, eller privatkund.

Rensning av stuprännor

Har ni stopp i era hängrännor? Har ni problem att komma upp på taket för att fixa det?

Anlita Andreas Fönsterputs för detta arbete. Vi går upp på taket, rensar hängrännan och spolar rent efteråt samt att vi gör rent själva stupröret.

Liftarbeten

Har ni ett arbete om kräver användandet av en Skylift. Anlita Andreas Fönsterputs, vi har många års erfarenhet av olika liftar.

Vi innehar också liftkort som det är lag på att föraren har.

High Flow

Fasadtvätt utan lift! Vi kan rengöra fönster, fasader, trä med mera med rent vatten som filtreras.

Rena fönster och glasfasader utan skylift på upp till minst 10 meter och på ställen där det kan vara svårt att komma åt.

Vattnet filtreras genom aktivt kol så vattnet som kommer ut är rent från alla tillsatser som finns i vattnet och det lämnar inga rester eller droppar kvar på glasytan. Perfekt innan man ska måla om fasader eller balkonger till exempel.

af_logo

Kontaktuppgifter
Mobiltelefon: 0709 – 80 19 85
E-post: info@andreasfonsterputs.se

Adress
Andreas Fönsterputs
Petared 82
Bollebygd 517 92

Kontaktuppgifter
Mobiltelefon: 0709 – 80 19 85
E-post: info@andreasfonsterputs.se

Adress
Andreas Fönsterputs
Petared 82
Bollebygd 517 92