Tänk på att tvätta din träfasad

Att regelbundet tvätta din träfasad är ett enkelt sätt att bevara dess skönhet och kvalitet över tid. Även om det kan verka som att färgen håller bra och att lite smuts inte är något att oroa sig för, kan det dölja mer än vad ögat ser. Smuts och beläggningar såsom alger och mögel kan tränga in i träet och orsaka skador om de inte tas om hand i tid.

Fasadrengöring är ett effektivt sätt att hålla påväxt av alger och mögel under kontroll samt förlänga tiden mellan målningarna. Dessutom bidrar det till att bevara träets friskhet och livslängd. Genom att anlita professionella för jobbet kan du vara säker på att få snabba och effektiva resultat utan att riskera skador på fasaden.

Vi på Andreas Fönsterputs specialiserar oss på att rengöra träfasader med skonsamma men effektiva metoder. Vi använder oss inte av högtryckstvätt, utan istället arbetar vi noggrant med vanligt vattentryck och mjuka borstar för att ta bort all smuts, alger, mossa och andra beläggningar utan att skada ytan. Vår fasadtvätt omfattar inte bara träytor utan även tegel och aluminium för en heltäckande rengöring.

När du väljer att tvätta din träfasad med oss får du inte bara en renare och fräschare fasad, utan vi inkluderar även fönsterputsning som en del av vår service. Det är viktigt att inte glömma bort fönstren efter rengöringen för att undvika avlagringar på rutorna.

Kontakta oss idag för att boka din träfasadtvätt och låt oss hjälpa dig att bevara skönheten och kvaliteten på din fastighet.