Om företaget

Kundrelation och grundlig service är vår viktigaste plattform

Vi innehar Ansvarsförsäkring och Olycksfallsförsäkring via Trygg Hansa.

Vilka är vi?

Vi är kvalitet och personlig service för dig som vill ha jobbet gjort effektivt.

Andreas Fönsterputs är ett företag med medarbetare som har lång och bred erfarenhet och många år i branschen. Vårt mål med företaget är att erbjuda våra kunder ett professionellt arbete med utmärkt service och kvalitet inom fönsterputs, fasadtvätt och städning.

Vår affärsidé är att kunna tillhandahålla en förstklassig service för våra kunder med hög kvalitet på utfört arbete. Detta innebär att vi alltid ser till att våra kunder blir nöjda. Arbetet lämnar vi självklart garanti på.

Vi erbjuder professionell fönsterputsning åt företag och privatpersoner. Hos oss kan du få avtal efter dina behov, det går även bra att boka fönsterputs för enstaka tillfällen. Vi erbjuder även andra tjänster exempelvis fasadtvätt, rensning av stuprännor, fastighetsservice och olika typer av städtjänser inklusive flyttstädning genom utvalda samarbetspartners.

Kontakta oss

Du är varmt välkommen att kontakta oss för att prata om dina specifika önskemål för städ, rengöring samt fönsterputs. Vi kommer att göra vårt yttersta för att tillgodose dessa!