Våra tjänster

Professionell fönsterputs och fasadtvätt för ditt företag eller bostad.

Fönsterputs

Behöver dina fönster en professionell putsning för att få dem skinande rena och klara? Vi erbjuder högkvalitativ fönsterputsning för både privatpersoner och företag. Vårt erfarna team använder sig av effektiva tekniker och produkter för att ge dina fönster den bästa möjliga rengöringen.

Vi tar hand om alla typer av fönster, oavsett om de är höga, svårtillgängliga eller av olika material. 

Vi är noggranna med detaljerna och ser till att inga ränder eller fläckar lämnas kvar efter putsningen. Vår målsättning är att ge dig klara, rena fönster som släpper in maximalt med ljus och förbättrar utseendet på din fastighet.

Fasadtvätt & Flaggstångstvätt

Behöver din byggnad eller flaggstång en uppfräschning? Vi är experter på fasadtvätt och flaggstångstvätt för både privatpersoner och företag. Vår professionella service kommer att återställa glansen till din fasad och flaggstång och ge dem en ren och fräsch look.

Vår fasadtvätt inkluderar noggrann rengöring av alla typer av ytor, inklusive tegel, trä och aluminium. Vi använder skonsamma men effektiva metoder för att avlägsna smuts, alger, mossa och andra beläggningar utan att skada ytan. Samt att våran fasadtvätt inkluderar tvätt av utsidan på alla fönster.

När det gäller flaggstångstvätt tar vi hand om både stången och flaggan. Vi rengör flaggstången för att se till att den är fri från smuts och korrosion, vilket förlänger dess livslängd och bibehåller dess utseende. Flaggor rengörs skonsamt för att bevara deras färg och kvalitet.

Flyttstäd & storstädning

Vår flyttstädning och storstädning är skräddarsydd för att göra din flytt eller ditt hemskinande enkelt och bekymmersfritt. Vi tar hand om alla detaljer, inklusive grundlig rengöring av alla ytor, dammsugning, dammtorkning, rengöring av kök och badrum samt fönsterputsning för att lämna ditt hem skinande rent. Vårt erfarna team använder professionella rengöringsprodukter och tekniker för att säkerställa att varje hörn och yta är noggrant rengjord. Oavsett om det är en flyttstädning inför en flytt eller en regelbunden storstädning för ditt hem eller kontor, kan du lita på oss för att leverera en högkvalitativ service varje gång.

Varför välja oss?

Professionell fönsterputs och fasadtvätt med kvalitetsservice.

Erfarna experter

Vår personal är yrkesutbildad och kunnig.

Miljövänliga metoder

Vi använder skonsamma produkter för rengöring.

Pålitligt resultat

Vi levererar skinande rena fönster varje gång.

Enkel och snabbt

Boka smidigt via telefon eller e-post.